Om AB Stenhuggergården

Vi er en lille andelsforening beliggende i Københavns Nordvestkvarter, nær Bispebjerg og Nørrebro station, samt tæt ved Lersøparken og Nørrebro Bycenter.
Andelsboligforeningen består af 45 lejligheder fordelt på 5 opgange. Opgangene er Stenhuggervej nr. 7, 9 og 11 samt Tøndebindervej 6 og 8.

Der afholdes generalforsamling én gang om året og det er her du har indflydelsen på de ting der sker i foreningen.

 

Information og fællesfaciliteter

Vaskeri – kortvaskeri med tilhørende tørrerum. Der kan vaskes mellem kl. 7-21 i hverdage og 9-21 i weekenden og helligdage. Sidste vask skal være afsluttet senest kl. 21. Ved vaskeriet ligger to tørrerum, her skal du dog selv sørge for et tørrestativ.

Cykelkælder – beliggende i kældernedgangen mellem tøndebindervej 6 og 8.

Fælles opbevaringsrum – nøgle fås hos bestyrelsen. Rummet må kun benyttes til store ting, der ikke kan være i eget kælderrum, desuden skal tingene mærkes tydeligt med navn.

 

”Barnevognsskur” – på Stenhuggervej; du er også velkommen til at stille din havegrill derind, men ikke cykler.

Grønne områder – hertil hører havemøblement, som stilles ud i sommerhalvåret. På græsplænen ved Tøndebindervej har vi en flisebelagt ”grill-plads” til fri afbenyttelse.

 

I kælderarealet må der ikke stå ting i gangene, da det blokerer brandvejene. Til oplysning har vi i hver opgang øverst oppe samt i kældrene opsat røgalarmer. Skulle røgalarmerne hyle som følge af mangel på batteri, så køb et nyt batteri, gem bonen og få pengene hos foreningens kasserer i stedet for at afmontere alarmen!